Blogissa kattavammat arkipäiväiset kuulumiset!

Satunnainen kuva

18

Uusimmat kuvat

2vko
2_vko
1,5 vko
1,5 vko
1,5 vko

Kävijälaskuri 6.3.2012 lähtien

Käyntejä kotisivuilla:127747 kpl

Pentusuunnitelmat:


Australianpaimenkoiran pentuja tulossa viikolla 20 toukokuussa 2021  KoiraNet

LA vk 20 2021

rtg 7.5. noin 7 pentua

pentumasu

Ennen kuin harkitset pennun ostoa:


Ennen koiran ottamista harkitse tarkkaan mihin olet ryhtymässä. Koira rajoittaa elämääsi ja se on sosiaalinen eläin, joka tarvitsee paljon huomiotasi ja seuraasi päivittäin n. 15 vuoden ajan.

AUSTRALIANPAIMENKOIRA
-LUONNE: Älykäs työkoira, jolla on voimakas paimennus- ja vahtimisvietti. Luotettava kumppani, joka kykenee työskentelemään koko päivän. Tasapainoinen, hyväluonteinen, harvoin riidanhaluinen ja saattaa ensitapaamisella olla hieman varautunut.

YLEISKUVAUS


Mikäli olet harkinnut pennunostopäätöksesi tarkkaan, ota meihin yhteyttä ja kerromme mielellämme enemmän kasvattamistamme roduista ja pentutilanteestamme. Toivomme, että pennunostajat pysyvät yhteyksissä pentukauppojen jälkeenkin. Olemme aina kiinnostuneita tietämään, mitä kasvateillemme kuuluu (niin hyvässä kuin pahassa) ja pyrimme auttamaan ongelmatilanteissa parhaan kykymme mukaan. Kuvaterveisetkin ovat aina mukavia, myös vuosien jälkeen :) Toivomme löytävämme pennuilla rakastavat, huolehtivat ja luotettavat kodit, jotka pitävät hyvää huolta koirien terveydestä ja virikkeellistämisestä. Toiveissa olisi, että ostaja sitoutuisi teettämään koiralleen aikuisiällä rotuyhdistyksen suosittelemat viralliset terveystutkimukset 

Länsimetsän kennelin pennut luovutetaan rekisteröityinä, useaan kertaan madotettuina, terveystarkastettuina ja sirutettuina. Mukaan pennulle tulee starttipaketti, ruokinta- ja hoito-ohjeet sekä kasvattajan 24/7 tuki koko koiran loppuelämän ajaksi. Meillä ei ole erillisiä kenneltiloja vaan pennut kasvavat perheen parissa, touhun keskellä ja osallistuvat perheen normaaliin arkeen.