Blogissa kattavammat arkipäiväiset kuulumiset!

Satunnainen kuva

2009

Uusimmat kuvat

pennut_2-3_kk
4 vk
3_vk
2 viikon ikäisenä
1 viikon ikäisenä

Kävijälaskuri 6.3.2012 lähtien

Käyntejä kotisivuilla:269426 kpl

Länsimetsän kennelistä

Länsimetsän kennel (nimi peräisin kotipaikastamme) on pienimuotoinen äiti-tytär kotikenneli Porista, jonka omistajia ovat Kristiina Lehtikangas ja Eeva Välimäki. Meillä ei ole erillisiä kenneltiloja vaan koiramme asuvat yhdessä perheidemme kanssa rakastettuina perheenjäseninä. 2017 meille tuli australianpaimenkoira Missi, joka asuu Porin Noormarkussa miellyttävänä kotikoirana seuranaan kaksi kissaa. Kaksi vanhinta r.i.p.  westietämme (Nella ja Luna) asuivat myös Kristiinan perheen kanssa ja nuorin r.i.p. westie Sofi ja yksi shelttimme Mila asuvat Eevan omistuksessa Porin Klasipruukissa.

Ensimmäinen koiramme oli belgianpaimenkoira Digi (s. 1994), jonka seurasta saimme nauttia 10 vuotta. Seuraava koiramme olikin westie Nella, jonka löysimme sukulaisten kautta. Nellan myötä upposimme täysin westiemaailmaan. Vuonna 2007 Nella sai ensimmäisen pentueensa, josta meille jätettiinkin Luna, toinen ja viimeinen pentue Nellalle syntyi vuonna 2009. Seuraavaksi olikin Lunan vuoro saada jälkeläisiä ja ensimmäinen pentue sille syntyi vuonna 2010. Tästä pentueesta meille jäi Sofi ja vuonna 2011 westiejoukon seuraan liittyi myös sheltti-narttu Mila, jonka myötä myös shetlanninlammaskoirat ovat vieneet sydämemme. Eeva on harrastanut Sofin kanssa tokoa ja Milan kanssa agilitya.

Kävimme yhdessä kennelliiton kasvattajakurssin keväällä 2011 ja kennelnimen saimme vuoden päästä keväällä 2012. Tavoitteenamme on kasvattaa terveitä, hyväluontoisia ja rodunomaisia koiria. Koirillemme teetetään vähintään kaikki vaadittavat terveystutkimukset ja koirilla on jalostuksen kannalta suositellut näyttelytulokset saavutettuina ennen jalostukseen käyttämistä.


Olemme Suomen Kennelliiton, kasvattamiemme rotujen rotujärjestöjen jäseniä. Luonnollisesti olemme molemmat myös allekirjoittaneet Kennelliiton kasvattajasitoumuksen. Eeva on kuulunut myös Lännen shelttiyhdistyksen hallitukseen.


Valkoisen länsiylämaanterrierin rotumääritelmä

Valkoisen länsiylämaanterrierin JTO ( = jalostuksen tavoiteohjelma)

Shetlanninlammaskoiran rotumääritelmä

Shetlanninlammaskoiran JTO

Australianpaimenkoiran rotumääritelmä

Australianpaimenkoiran JTO 

Eevan sylissä Sofi ja Mila

Kristiina Seela ja Missi